top of page

lespraktijk

Voor wie?
Ben je tussen de 2 en 99 jaar? Zin om viool te leren spelen? Of heb je al jarenlange ervaring met vioolspelen en wil je je kennis verdiepen? Wil je je graag voorbereiden op een toelatingsexamen voor het conservatorium? Of wil je af en toe een kamermuziekles met je eigen ensemble? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wie ben ik?
Ik ben Daphne, ik speel ongeveer 30 jaar viool en ik geef daarvan al bijna 20 jaar vioolles. Als klein meisje gaf ik vioolles aan de buurtkinderen en tijdens mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium aan leerlingen van de Jong Talent afdeling. Uiteindelijk heb ik, na mijn Master in Stuttgart nog een Bachelor 'Instrumental Pädagogik' behaald aan het Conservatorium in Keulen.

Vioolklas
Na jarenlang in Duitsland te hebben gewoond, begint er in Augustus 2024 een nieuw avontuur in Arnhem. Hier heb ik dan ook de kans om een hele nieuwe vioolklas op te bouwen. Ik geef lessen bij mij thuis in Arnhem-Zuid.

Intresse? 
Stuur mij een mailtje voor meer informatie en een afspraak voor een vrijblijvende proefles!
Email: daphneoltheten@gmail.com

Opgelet!
Vanaf 19 Augustus is het mogelijk om proeflessen bij mij te volgen. Wil je mij al eerder leren kennen en speel je al viool. Meld je aan voor de Apollo Zomeracademie! Hier kan je een week lang lessen volgen en kamermuziek en orkest spelen!
KLIK HIER VOOR INFO: Apollo Zomeracademie

bottom of page